Translate

måndag 31 december 2012

Blött ismete.

Igår trotsade jag magvärk, regn och rusk för ett sista pass detta året. Det låg ungefär 5cm vatten på isen. Isen var riktigt fin och ca 15 cm. Vi fick 15 fäll och 10 på isen. Dagens största vägde 4,5 kg.



torsdag 27 december 2012

Inte helt enligt planen.

Gårdagens pass gick inte helt enligt planen. Jag, Micke och Martin hade bestämmt oss för en vik vi haft bra fiske tidigare år. Men Martin lyckades inte hålla sig på den lilla vägen på åkern och fastnade i diket. Efter ca 1 1/2 timme fick vi loss han. Men då lyckas han backa rakt ner i diket igen. Som tur va fastna han inte så hårt denna gången. När vi till slut kom fram till viken så har den blåst upp. Vi åker till en annan vik och kom äntligen igång. Första gäddan högg när jag bara fått i ett spö. Tyvärr var det ett trög pass med bara 3 fäll. Micke fick den största, 5,2 kg.


söndag 23 december 2012

Fin abborre på ismete.

Senaste passet var ganska trögt. 10 fäll. Men en fin abborre fick syna världen ovan isen.


måndag 17 december 2012

Ismetespremiär på Anten.

Helgens pass var riktigt kul. Vi fick 20 fäll och det högg under hela dagen men intensivare under de vanliga huggperioderna. Den första gäddan lyckades rusan in i vassen och fastna så linan brast, men några timmar senare kom samma gädda upp i ett hål ca 100m från det första med tacklet kvar i käften. Dagens största vägde 6,2 kg. Micke fick en 3,5 kgs med ett rejält bett på sig.

söndag 9 december 2012

Årets första ismetespass!

Idag körde jag, Granath och Anton årets första ismetespass. Isen va 8-9 cm. Det blåste riktigt kallt och det nappade dåligt, bara 2 fäll, jag fick bägge, men det var riktigt gött att få komma ut på isen.


söndag 2 december 2012

Snart isfiske!!!!

Det verkar som kylan skall hålla i ett tag så snart kanske man kan köra ett pass ismete.

lördag 24 november 2012

Trögt.

Fisket är bra trögt nu. Men det va gött och få komma ut efter mycket jobb.

onsdag 14 november 2012

Nya bloggen!

Här kommer jag nu blogga om fisket. Hoppas du kommer gilla vad du läser.