Translate

tisdag 29 januari 2013

Regn, blåst och 8 kgs gädda.

Idag gick jag ut själv på ett pass i regn och blåst. Det blev 2 fäll nästan direkt, den första spottade innan jag hann göra mothugg, den andra var på ett tag och kändes tung men släppte innan jag hann se den. Det blev ytterligare 3 fäll där fisken spottade innan jag hann känna den. Fram på sena eftermiddagen fick jag 2 fäll till, den första var en 2 kgs, 5 min senare hugger dagens finaste. 100 cm 8 kg en riktig tjockis var det.


fredag 25 januari 2013

9, 5 kg!

Jag, Martin och Tobbe körde ett pass idag. Det var riktigt kallt i vinden. Mitt första fäll var en tung fisk, det var helt stumt i mothugget men sekunden senare brast linan. Martin fick dagens största 9, 5 kg 104cm, den var i rikigt bra kondition. Det är riktigt bra is på Anten nu. På söndag blir det ett nytt pass.


måndag 21 januari 2013

Guidat ismetespass.

Om intresse finns så kan man nu boka guidat ismetespass. 400/pers min 5 pers då fixar jag all utrustning. Kaffe och fika ingår samt fiskekort. Kontakta mig här eller på roger@neptunefishingteam.com eller på 0704-917300

söndag 20 januari 2013

7kgs!

Idag testade jag, Martin och Fredrik isen på en annan vik. Även här var den 5cm, men i sprickor hade vatten kommit upp och fryst på så det hade bildads vägar med 8 cm is. Vi satte spöna på dessa ställen. Vi kom ut ganska sent då vi inte ville chansa i mörkret. Fredrik var den som fiskade bäst idag med en fin 7 kgs gädda och en 8hg abborre.

lördag 19 januari 2013

Kollade isen.

Igår var jag och Martin ute och kollade isen. Den var 5 cm inne i viken. Så vi satte ut våra spön. Det knakade gött i isen när vi båda var nära varandra,  men den höll iaf. Jag fick en fin på 5, 8 kg och Martin fick 2 snipor. Synd att det ligger snö på isen annars hade kylan gjort gott.